SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gustavsbergs Simsällskap
Simidrott

Tävlingar

I Tävlingsgruppen kan alla som vill delta vid både hemmatävlingar och externa tävlingar.

 

Om man anmält sig till en tävling rekommenderas att man kommer på träningen under veckan fram till tävlingsdagen, det är då vi tränar som mest på starter och tävlingsspecifika detaljer för att simmarna ska känna sig redo inför tävlingen. 

 

Anmäl ALDRIG själva till arrangerande klubb. Anmälan måste gå genom gruppens tränare. För tävlingar vi deltar på skickas inbjudan via kallelse eller mejl. Detta gäller både för hemmatävlingar och regionala tävlingar.

 

Kolla grenordning innan ni anmäler till grenar, i alla fall om ni vet att ni bara kan vara med på speciellt pass

 

Lagkapper - när de finns kommer vi försöka ordna så att så många som möjligt som följer med kan tävla i lag. Lagkapperna är viktiga för att skapa laganda i gruppen och klubbgemenskap, så simmare som följer med på tävling förväntas vara redo att ställa upp i lag också. Inför varje tävling meddelar vi om man ska vara med i lag, men vid sjukdom kan man få hoppa in i ett lag med kort varsel. 

 

Simmare 13 år och äldre bör vara redo på att i de flesta fall få simma 100m distanser eller längre på extern tävling

GSS Regler vid tävlingar

GSS regler på tävling 

Vi vill se att alla har GSS t-shirt, shorts, badbyxor/bad-dräkt (gärna flera par), gymnastikskor, strumpor, simglasögon, badmössa, två handdukar, simväska, hänglås. Har man inte GSS kläder hör av er så kan vi tränare ta med extra att låna.

Matsäck Vattenflaska, smörgås, frukt, INGET GODIS. Tävlar man heldag gäller att äta en bra lunch, något som fyller på med mer energi inför eftermiddagen, ingen läsk!

Kom ihåg Inget spel på mobiltelefoner, inte läsa böcker. Vi håller oss aktiva under tävlingen och hejar på våra klubbkamrater.

Sjukanmälan Så fort som möjligt till tränare dock senast 1 timme innan tävlingsstart. Simmare som låter bli att meddela att han/hon inte avser deltaga på tävlingen kommer att tvingas att betala alla eventuella straffavgifter själv!

Åka hem Man lämnar tävlingen i samråd med tränaren.