SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gustavsbergs Simsällskap
Simidrott

Intresseanmälan
 
Håll koll på nyhetssidan där vi informerar om när det är möjligt att göra en intresseanmälan och boka plats. Nya platser till våra Steg 1-grupper släpps på bokningsidan inför varje ny termin i mån av plats. 
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till info@gssweb.se 
Fråga om byte av grupp/träningstider

 

Har du frågor eller funderingar kring byte av träningstid eller grupp är du välkommen att höra av dig till info@gssweb.se 

Kontakt med tränare

 

Har du frågor eller funderingar till din simtränare så rekommenderar vi att du kollar i SportAdmin MedlemsApp. Om du inte redan har den kan du installera den från App Store eller Google Play. Med SportAdmin MedlemsApp kan du se: 

 

Kontakter
Skicka ett sms till ledaren, leta upp numret till lagkassören eller kontaktuppgifter till en lagkompis. Självklart kan du också dölja dina uppgifter om ni inte vill att de ska visas!

 

Kallelser
Med en tydlig vy över aktiviteterna missar du aldrig att svara på kallelsen. På aktiviteter där det ännu inte skickats en kallelse kan du förhandsrapportera för att visa om du är tillgänglig eller inte.

 

Nyheter
I appen samlas nyheter både från föreningen och laget/gruppen. Så att du inte behöver tänka på vilken mailklient, gruppchatt eller hemsida som infon publicerades på.

 

Utskick
Slipp leta bland en massa olästa mail! I appen hittar du alla utskick på ett och samma ställe. Dessutom kan du filtrera på person eller grupp, så att du bara ser det som behövs.